2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Márki-Zay Izlandról: jövőre megmérettetem magam

frisshirek.hu, 2023. június 09. - 16:39
Márki-Zay Izlandról: jövőre megmérettetem magam

Hódmezővásárhely polgármestere Izlandról jelentkezett be, mint írta: a városvezetés, az előválasztás, majd pedig a parlamenti választások miatt az elmúlt két évben nem sok ideje maradt pihenésre, de most néhány napra családjával elutaztak.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
,,Pár nap pihenés, majd folytatódik tovább a munka. Rengeteg feladat áll előttem városvezetőként, illetve jövőre önkormányzati választásra is kerül sor, ahol ismét megmérettetem magam. Nem csak önkormányzati, de európai parlamenti választásokra is sor kerül, amelyen a most megalakuló Mindenki Magyarországa Néppárttal fogunk indulni, hogy képviseljük mindazokat, akik már nem bíznak sem a kormánypárti, sem pedig a parlamenti ellenzéki pártokban"

- jelentette ki.

Hozzátette, viszont hisznek egy nyugatos, demokratikus, szabad Magyarországban, hisznek az elszámoltatásban és az átláthatóságban, a politikai kultúraváltásban és hisznek abban, hogy tisztességes politizálással a közeljövőben a magyar emberek is élhetnek olyan jólétben, mint egy osztrák, vagy német állampolgár.

A képen egyébként az izlandi Strokkur gejzír látható.

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala.