2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Három fiatal bántalmazott és megalázott egy gyereket, videóra is vették

frisshirek.hu, 2023. június 09. - 16:12
Három fiatal bántalmazott és megalázott egy gyereket, videóra is vették

Június 2-án egy iskola előtt készült az a videófelvétel, amely a rendőrség birtokába került. Két fiatal bántalmazott egy gyereket, társuk pedig rögzítette az embertelen és megalázó esetet. Az rendőrség munkatársai megkezdték a kihallgatásokat, kényszerítés bűntette miatt kell majd felelniük az elkövetőknek.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, mely során azt állapították meg, hogy három fiatalkorú fiú az elkövető. A videó egy iskola előtt készült 2023. június 2-án délután.

A trió egyik tagja lökdöste, megpofozta és megrúgta a sértettet, majd arra kényszerítette, hogy megcsókolja a cimborája cipőjét. Az embertelen és megalázó esetet egy harmadik társuk rögzítette.

A beszerzett adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves, egy 14 éves és egy 17 éves fiú gyanúsítható. Kettejüket már kihallgatták az esettel kapcsolatban, és harmadik társuk sem kerülheti el a gyanúsítást. A fiúk jelenleg szabadlábon védekezhetnek, nekik kényszerítés bűntette miatt kell felelniük.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy egy-egy - először csak viccesnek tűnő - cselekedetük könnyen komoly, akár büntetőjogi következményeket is vonhat maga után. Ha valaki ilyen jellegű bántalmazás, megalázás szemtanúja, esetleg áldozattá válik, kérik, hogy forduljon azonnal a rendőrséghez!

Kiemelt képünk illusztráció, forrása: unsplash.com