2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Borkai Zsolt bedobta a meglepetésbombát: ismét polgármester akar lenni - Dézsi tisztességtelen kampányra számít

frisshirek.hu, 2023. június 09. - 19:00
Borkai Zsolt bedobta a meglepetésbombát: ismét polgármester akar lenni - Dézsi tisztességtelen kampányra számít

A Naphire.hu információi szerint egy, az ATV-nek adott interjújában Borkai Zsolt, a 2019-ben szexbotrányba keveredett győri polgármester arról beszélt, hogy jövőre elindul a polgármesteri címért függetlenként. 

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az interjúban Borkai a kérdésre, miszerint elindul-e a címért, azt mondta, „el”.

„Ha indulok, függetlenként”

– tette hozzá Borkai, aki arról beszélt, „semmilyen kapcsolatban” nem áll már korábbi pártjával, a Fidesszel. Egy ideig kereste korábbi párttársait, de miután nem érte el őket, már nem keresi őket. Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni a polgármester-választáson, fogalmazott Borkai.

Ahogy arról a frisshirek.hu korábban beszámolt, május végén Borkait választották meg a Győri Atlétika Club élére. Akkor ennek kapcsán arról beszélt, hogy a szexbotrányát lezárt ügynek tekinti és szerinte a győrieket már nem érdekli ez az ügy.

Dézsi Csaba András sportos hasonlatot hozott a telex.hu kérdésére: „Ha valaki nyerni akar, annak teljesen mindegy, ki az ellenfél”.

Majd hozzátette:

„Hogy ki indul el a Fidesz színeiben, azt Orbán Viktor miniszterelnök úr fogja eldönteni”
„Amikor úgy dönt, hogy eldönti”

– tette hozzá.

Fotó: Borkai Zsolt Facebook-oldala