2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Kilenc év a drogdílernek

frisshirek.hu, 2023. június 01. - 15:45
Kilenc év a drogdílernek

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélt a Tatabányai Törvényszék csütörtökön első fokon egy férfit, aki csaknem egy éven át terjesztett drogot a városban.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Puskásné Sárközi Rita, a törvényszék sajtótitkárának tájékoztatása szerint az elkövető 2020 nyarától 2021 májusában történt elfogásáig rendszeresen metamfetamint, kokaint és marihuánát vásárolt a nyomozás során ismeretlenül maradt emberektől, majd ezeket Tatabányán kimérve továbbértékesítette.

A férfi otthonában a rendőrök 124 gramm kokaint és 88 gramm metamfetamint foglaltak le, valamint mérleget, fóliázógépet és kábítószerrel szennyezett tárgyakat találtak.

A lefoglalt kábítószer hatóanyagtartalmának együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak csaknem 9 és félszerese.

A kábítószer-kereskedelem miatt kiszabott ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője azonban enyhítésért jelentett be fellebbezést, így a döntés nem jogerős – közölte az MTI.

Illusztrációs fotó: Pixabay