2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Baleset történt Zalaegerszegen a Malom utcában a Belső elkerülőnél

frisshirek.hu, 2023. május 17. - 11:56
Baleset történt Zalaegerszegen a Malom utcában a Belső elkerülőnél

Egy 50 éves nagytarcsai férfi közlekedett 2023. május 16-án 11 óra 40 perc körül egy személyautóval Zalaegerszegen a Malom utcában, a Belső elkerülő utca felé, amikor balesetet okozott.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség beszámolója szerint a sofőr a kereszteződéshez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező személyautónak, és összeütköztek. A balesetben a védett úton közlekedő jármű vezetője, egy 55 éves férfi súlyosan megsérült.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták! Továbbá az útra felfestett záróvonal, valamint közlekedési tábla tiltó jelzése ellenére ne kezdjenek előzésbe!

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Fotók: police.hu