2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Súlyosan megsérült egy motoros Nagykanizsán

frisshirek.hu, 2023. május 11. - 15:45
Súlyosan megsérült egy motoros Nagykanizsán

Egy 39 éves böhönyei férfi 2023. május 10-én 7 óra 5 perckor Nagykanizsán, a Templom téren lévő parkolóból indult el személyautóval, amikor összeütközött egy segédmotor-kerékpárossal. A sofőr feltehetőleg figyelmetlensége miatt nem adott elsőbbséget a motorosnak, aki a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében az alábbiakra hívja fel a gépjárművezetők figyelmét: 

  • Közlekedésük során kiemelt körültekintéssel legyenek a motorral, kerékpárral közlekedőkre!
  • Vezessenek türelmesen, toleránsan, az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla szabályait a biciklivel közlekedők tekintetében is minden esetben tartsák be!

Fotók: police.hu