2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Motoros és autós ütközött

frisshirek.hu, 2023. május 11. - 10:45
Motoros és autós ütközött

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte annak a közúti közlekedési balesetnek a vizsgálatát, amelyet egy levéli sofőrrel szemben indított.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy 39 éves nő közlekedett személygépkocsijával még 2022. június 26-án 19 óra 15 perc körül a 8505-ös számú úton Mosonszolnok felől az 1-es számú főút irányába. Haladásakor az 1+128-as kilométerszelvényben balra akart bekanyarodni egy név és számozás nélküli útra. Manővere során azonban nem észlelte, hogy gépjárművének előzését egy motorkerékpáros már megkezdte, így azzal összeütközött. A karambolban a 47 éves győri motoros súlyosan megsérült. A balesetet követően a rendőrség közúti baleset gondatlan okozása vétsége miatt a személygépkocsi vezetője ellen büntetőeljárást indított.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek – írta a police.hu.

Fotók: police.hu