2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Sok volt a baleset a hosszú hétvégén Zalában

frisshirek.hu, 2023. május 02. - 12:15
Sok volt a baleset a hosszú hétvégén Zalában

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napban egy halálos kimenetelű, motoros tragédia valamint kettő könnyű sérüléssel, és 17 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Zalában.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség tájékoztatása szerint, meghalt egy 25 éves motoros, aki traktorral ütközött Hahóton. Nagykanizsán egy 33 éves helyi hölgy közlekedett személyautóval  május 1-én 15 óra körül a 6832-es számú mellékúton, Zalaszentjakab irányából Galambok felé. A 7-es számú főút kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a védett úton egyenesen haladó személygépkocsinak, és összeütköztek. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján mindkét járművezető, valamint két utasuk is szerencsére könnyebben sérült.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták! Továbbá az útra felfestett záróvonal, valamint közlekedési tábla tiltó jelzése ellenére ne kezdjenek előzésbe!

A szolgálatban lévő állomány kilenc főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 19 főt állítottak elő, közülük öt személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt-írta a police.hu.

Fotók: police.hu