2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Tréningen tuningolták télen megkopott vezetési tudásukat a motorosok Salgótarjánban – videóval!

frisshirek.hu, 2023. április 26. - 10:37
Tréningen tuningolták télen megkopott vezetési tudásukat a motorosok Salgótarjánban – videóval!

Hozzávetőleg húsz motoros vett rész a hagyományos tavaszi szezonnyitó vezetéstechnikai tréningen Salgótarjánban.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága – a motoros szezonra történő felkészítés jegyében – vezetéstechnikai képzést szervezett a motorkerékpárosok számára a salgótarjáni rutinpályáján.


A saját járművel érkezett résztvevők egy rövid elméleti képzést követően, gyakorlati feladatok végrehajtása során fejleszthették tudásukat. Ebben a főkapitányság motoros járőrei is iránymutatást adtak számukra

– tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t Buda Gábor rendőrségi szóvivő.

Mint mondta, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött volt.

A program arra irányult, hogy a motorosok felelevenítsék a tél folyamán megkopott vezetéstechnikai tudásukat és új ismeretek szerezzenek a közlekedési balesetek elkerülése érdekében.

A résztvevők a képzés során megismerhették saját képességeiket és megtapasztalhatták, hogy mely területeken kell még fejlődniük.

Fotó: police.hu