2023.09.24., vasárnap - Gellért, Mercédesz
Veszprém: 11o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Éjszakai buszjáratok és vonat segíti a hazajutást a Veszprém Blues Fesztivál alatt

frisshirek.hu, 2023. április 11. - 18:36
Éjszakai buszjáratok és vonat segíti a hazajutást a Veszprém Blues Fesztivál alatt

Jó hír, otthon lehet hagyni az autót: Székesfehérvár, Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Tapolca, Ajka és Zirc felé közlekednek a Volánbusz éjszakai járatai, és egy mentesítő vonat is indul Budapestre.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Több, mint húsz nemzetközi előadó, köztük a műfaj legnagyobb ikonjai, valamint hazai sztárok – ez a Veszprém Blues Fesztivál, amely április 13-16. között zajlik több veszprémi helyszínen.

És hogy mindenki felszabadultan élvezhesse a jó koncerteket, most már azt sem kell sorsolással eldönteni, ki legyen a sofőr, hiszen április 14. (péntek) és 17. (hétfő) között éjszakai járatok segítik a hazajutást Veszprémből a környező településekre – szerepel a veszprembalaton2023.hu-n.

Az éjszakai járatok április 14-én hajnali 1:30-kor, 15-én és 16-án hajnali 2:30-kor, valamint 17-én hajnali 0:05-kor indulnak. A járatok Veszprém belterületén csak felszálló utasok részére, a további megállóhelyeken csak leszálló utasok részére állnak meg.

A járatok a következő településekre indulnak:

  • Ajka
  • Balatonalmádi
  • Balatonfüred
  • Siófok
  • Székesfehérvár
  • Tapolca
  • Zirc

Fotó: illusztráció / freepik