2023.10.04., szerda - Ferenc
Veszprém: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Rózsa György váltja Majkát és Pápai Jocit a Zsákbamacskában

frisshirek.hu | 2023. április 10. - 16:00
Rózsa György váltja Majkát és Pápai Jocit a Zsákbamacskában

Különleges és váratlan változásról számolt be Till Attila a Sztárban Sztár döntőjében: a csatorna lecseréli a népszerű vetélkedőjének, a Zsákmamacska műsorvezetőit.

Nagy bejelentéssel készült a TV2 stábja a Sztárban Sztár vasárnap esti döntőjében. Annyit lehetett sejteni, hogy a csatorna hatalmas nézettségnek örvendő vetélkedőjéről, a Zsákbamacskáról van szó, ugyanis a műsor évtizedekkel ezelőtti műsorvezetője, Rózsa György egy gyanús posztot osztott meg még szombaton a közösségi oldalán.

Fontos bejelentés holnap a Sztárban Sztár adásában. Csak annyit mondok... majd vasárnap!

- írta az Instagram-bejegyzésben.

Vasárnap kiderült, egy radikális változás lép életbe a műsorban: ugyanis lecserélik a jelenlegi műsorvezetőket, Majka és Pápai Joci ikonikus párosát, és 30 év után ismét Rózsa György veszi majd át a vezető szerepet. Elmondása szerint a következő adásban már őt láthatjuk Majkáék helyett - számolt be a Blikk

A TV2 közleményben is tájékoztatott a változásról:

Április 16-tól egy igazi televíziós legendával találkozhatnak a TV2 nézői: az Életmű-díjas műsorvezető, Rózsa György veszi át néhány exkluzív adás erejéig a Zsákbamacska házigazdájának szerepét Majkától és Pápai Jocitól.

Az elmúlt hetek nézettségi rekordjai után új fordulat várható a népszerű vetélkedőben, a Zsákbamacska speciális adásait ugyanis Rózsa György vezeti április 16-tól. Ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshowt.

Fotó: Majka Facebook-oldala