2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 21o
Az ország 19 megyéjében

A férfi felakasztotta kisfiát, majd végzett magával

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 14:16
A férfi felakasztotta kisfiát, majd végzett magával

A rendőrséget az egyéves kisfiú édesanyja, a férfi volt párja értesítette éjjel egy órakor. A Maszol.ro szerint a nő azt mondta, nagyon aggódik a gyermekéért, akit az apja felügyelete alatt hagyott, de üzenetváltásaik nyomán arra a következtetésre jutott, hogy a gyermekkel történt valami.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A 24.hu által szemlézett hír szomorú történetet ír le, ami valószínűleg megelőzhető lett volna, ha a család figyel a jelekre. Az anyai megérzés most jelzett, hiszen próbálta volt párját elérni a nő, de az egy idő után már nem válaszolt az sms-ekre és a telefonhívásokra sem. Ezután a nő megijedt, személyesen igyekezett a lakáshoz, ahol sikertelenül próbálkozott, nem válaszoltak bentről. A nő hajthatatlan volt, lehet, épp a megérzései miatt. 

A lakást csak bérelte volt párja, így a rendőrségnek előbb a tulajdonost kellett megkeresnie, hogy adja beleegyezésre a lakás feltörésére. Ráadásul az ügyet késleltette, hogy a tordai férfi inkább azt választotta, hogy odautazik, és ő nyitja ki az ajtót. Mivel az belülről volt bezárva, így mégiscsak muszáj volt azt a rendőröknek feltörnie. A behatolás után szörnyű látványban volt részük, a gyermek és a férfi holttestét is bent találták. 

.A rendőrség szerint az apa előbb felakasztotta az egyéves kisfiút, majd végzett magával - a részletek kiderítésére nyomozást indítottak, írja a lap.

KÉRJEN SEGÍTSÉGET! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Fotó: pexels.com