2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 21o
Az ország 19 megyéjében

30 évesen meghalt a síakrobatika orosz világbajnoka

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 10:58
30 évesen meghalt a síakrobatika orosz világbajnoka

Harmincéves korában elhunyt Pavel Krotov, a síakrobatika orosz világbajnoka. Az Orosz Freestyle Szövetség a vasárnapi bejelentésben nem közölte a halál okát.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

„Sokan kedves, rokonszenves és bátor emberként emlékeznek Pavelre. Az orosz szövetség mély és őszinte részvétét fejezi ki Pavel Krotov családjának, hozzátartozóinak és kollégáinak”

– olvasható a közleményben.

Krotov 2021-ben csapatban szerzett vb-aranyat, egyéniben pedig bronzérmesként végzett. 2011 óta volt tagja a válogatottnak, két olimpián vett részt, a 2018-as phjongcshangi téli játékokon ugrásban negyedik volt, írja a 444.hu az MTI-t szemlézve.

Fotó: Russia twitter