2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Rendőrkézen a veszprémi körözött nő

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 10:19
Rendőrkézen a veszprémi körözött nő

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök tizenkét személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre. Továbbá egy körözött személyt elfogtak.

A járőrök 2023. március 21-én reggel Veszprémben igazoltattak egy 44 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a nő ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A büntetést később az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át, azonban annak letöltését sem kezdte meg. A járőrök a körözött személyt elfogták, majd előállították, és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség Facebook-oldala
Fotó: freepik.com