2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Harry Potter témájú kávézó nyílt Szegeden

Bottyán Róbert, 2023. március 10. - 16:50
Harry Potter témájú kávézó nyílt Szegeden

A szegedi Mars téren ma reggel megnyílt a város első varázskávézója. Az apró vendéglátóhelyen alkoholmentes koktélokat, turmixokat, teákat, kávékat és forró csokikat lehet inni. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyitást akkora érdeklődés övezte, hogy ahogy a tulajdonos meghirdette a közösségi médiában a nyitási időpontot, özönleni kezdek az asztalfoglalások. A Délmagyarországnak Varga Zoltán elmondta, néhány napja már látszott, hogy nem lesz minden tökéletesen készen, így még fél órával nyitás előtt is szereltek, pakoltak a dolgozók.

Így például a képek még nem kerültek fel a falra és lesz egy nagy varázspálca gyűjtemény is, valamint néhány bájital-alapanyag elakadt a határon.

A fenti finomságokat fiolákban, üstökben szolgálják fel és mindegyikbe ehető csillámot kevernek, de van vajsör, néhány sütemény és meleg étel is.

Fotó: Három Seprű - Kávé és Potion Varázsbolt