2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Gyalogost gázoltak halálra Kazincbarcikán, szemtanúkat keres a rendőrség

frisshirek.hu, 2023. február 27. - 17:52
Gyalogost gázoltak halálra Kazincbarcikán, szemtanúkat keres a rendőrség

Tehergépkocsi gázolt halálra egy gyalogost Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton még január végén. A hölgy három héttel később a kórházban vesztette életét, a rendőrség most a baleset esetleges szemtanúit keresi.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Halálos Közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya - írja közleményében a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a balesetet egy tehergépkocsi okozta, annak vezetője ugyanis még január 23-án, reggel 6 óra 40 perckor Kazincbarcikán, a Mátyás király út 53. szám előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyen nem adta meg az elsőbbséget egy gyalogos részére. A jármű elsodorta a nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A gyalogos február 16-án, kórházi ellátása közben elhunyt - áll a rendőrség felhívásában.

A rendőrség információi szerint a balesetet láthatta egy, a környéken épp elhaladó szürke Opel Corsa sofőrje, vagy az autó utasai, ezért az ő, valamint minden olyan szemtanú jelentkezését várják, akik információval rendelkezik az eset körülményeiről.

Fotó: police.hu