2023.06.09., péntek - Félix
Veszprém: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Három szarvas és egy nyúl okozott közlekedési balesetet

frisshirek.hu, 2023. február 24. - 15:35
Három szarvas és egy nyúl okozott közlekedési balesetet

Fürgeden egy ittas állapotban lévő, bukósisak, vezetői engedély és biztosítás nélküli motoros bukott le, ellene szabálysértési eljárás indult és le is tartóztatták a Tolna vármegyei rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléses és öt anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - tette közzé baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2023. február 23-án 14 óra 25 perckor Bonyhádról. Egy 37 éves harci férfi közlekedett autóval a Móra utca irányából a Május 1. utca irányába. A kereszteződéséhez érve az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasításának nem tett eleget, nem adott elsőbbséget a neki jobbról, a Budai utca irányából érkező, és balra a Május 1. utcába bekanyarodni szándékozó kocsinak, így összeütköztek. A balesetben a szabályosan közlekedő jármű vezetője - egy helyi nő - könnyebben megsérült.

Az anyagi káros balesetek közül három esetben vaddal ütközés történt. A 611-es út 2-es kilométerszelvényében egy nyúllal, míg a 6-os számú főút 149-es kilométerszelvényében Kakasd térségében egy szarvassal, a 6-os út 119-es kilométerszelvényében, Dunaszentgyörgy térségében két szarvassal ütközött egy-egy jármű.

Szekszárdon további két koccanás történt. A Kadarka utcában egy parkoló autó oldalát húzta meg egy mellette elhaladó, míg az Arany János utcában két parkolóból tolató autó ütközött össze.

Fürgeden kora délután egy bukósisak nélkül közlekedő motorost igazoltattak a Tolna vármegyei rendőrök. A 31 éves helyi férfinek nem volt vezetői engedélye, soha nem is volt. A segédmotoros kerékpárra biztosítást nem kötött, ráadásul a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Mivel a szonda pozitív értéket jelzett, előállították további mintavételre. Az ittas vezetés miatt büntető, míg az engedély - és bukósisak nélküli vezetés, valamint a biztosítás hiánya miatt szabálysértési eljárás indult. A férfit őrizetbe vették.

Fotó: police.hu