2023.03.27., hétfő - Emánuel
Veszprém: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Talán az év leghidegebb napja vár ránk

frisshirek.hu, 2023. február 06. - 06:20
Talán az év leghidegebb napja vár ránk

Alapvetően napos, de hideg idő várható a jövő héten, csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet a hét elején 0 Celsius-fok körül alakul, majd a hét közepétől lassan emelkedik a nappali felmelegedés mértéke, vasárnap kora délután már 3, 8 fok lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható egész héten, a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Gyönyörű napsütéssel indul a hét, amely azonban azt rejti magában, hogy fagyosan telt az éjszakánk. Igaz, Dunántúlon lehetnek borultabb tájak.

Az azonban bizonyos, hogy sehol az országban nem kell számítani érdemi csapadékra.

A szél még mára sem csendesedik le. Az észak-északkeleti szelet akár élénk lökések is kísérhetik. Hajnalban a hőmérséklet -11 és -6 fok között alakul, és akár egyes szélvédett völgyeken még ennél is süllyedhet mélyebbre a hőmérő higanyszála. A napközbeni csúcshőmérséklet valahol hazánkban el sem éri a pozitív tartományt, -2 és +2 fok között alakul majd - zárja előrejelzését az Időkép.