2023.03.27., hétfő - Emánuel
Veszprém: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

A Ferencváros ősszel törlesztett, az Újpest most visszavág?

frisshirek.hu, 2023. február 05. - 13:34
A Ferencváros ősszel törlesztett, az Újpest most visszavág?

Leginkább a történelmi múlt és a szurkolók lelkesedése avatja a tavasz egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért bajnoki labdarúgó-mérkőzésévé a Ferencváros és az Újpest „derbijét”. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A bajnoki tabellán a Ferencváros 41 ponttal áll az első helyen, az Újpest 19-cel a tizedik, tizenhét lejátszott mérkőzés után, az idény közepén. Az ilyesfajta különbség állandósult az elmúlt években, az előző idényben ugyan az ötödik helyre nyomultak előre a – legalábbis az őszükhöz képest – jó tavaszt megélő lilák, mégis 27 ponttal maradtak le a bajnoktól a záráskor. 2021 tavaszán 36, 2020-ban 33 pont volt a két csapat között a bajnokság befejezésekor - foglalta össze a magyarhirlap.hu

Ősszel 6:0 lett a meccs végeredménye, így a lilák most alaposan felszívták magukat, és törleszteni készülnek. 

"Aki látta, sosem felejti. Aki nem, most megnézheti…" - hangol a Ferencváros Facebook-oldalán.

Pár óra, és kezdődik, folytatja a hangolást a klub.

Az Újpest oldalán is folyamatosak a lelkesítő, figyelmeztető posztok.

Abban bízunk, hogy a meccs csakis a focipályán zajlik, és nem előtte és utána, ahogy ez a történelem folyamán sokszor, szinte mindig előfordult.