2023.03.27., hétfő - Emánuel
Veszprém: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

-15 fok is lehet az éjjel - álomszép fotók a bejegesedő Balatonról

frisshirek.hu, 2023. február 05. - 17:34
-15 fok is lehet az éjjel - álomszép fotók a bejegesedő Balatonról

Az éjszakai fagynak köszönhetően a Balaton felszíne is bejegesedett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nappali gomolyfelhő-képződés mellett mindenütt legalább néhány órára kisüt a nap, főként a középső országrészben található összeáramlásban állhatnak össze jobban a felhők. A derült éjszakát követően hétfőn inkább csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Számottevő csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél kezdetben többfelé erős lesz, hétfőn már csak a keleti és nyugati megyékben élénkül meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet zömmel -10, -5 fok között alakul, de a szélcsendes, derült tájakon a -15 fok sem kizárt az Északi-középhegységben. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn -3, +2 fok között valószínű.

Fotó: Balatonfegyves MTI/Varga György