2023.03.27., hétfő - Emánuel
Veszprém: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Fergeteges ünnepi hangulat Veszprém belvárosában - videókkal

frisshirek.hu, 2023. január 21. - 21:05
Fergeteges ünnepi hangulat Veszprém belvárosában - videókkal

Szombat este 8 órától nagyszabású showműsorral vette kezdetét az egy éven át tartó Európa Kulturális Fővárosa programsorozat, ahol megelevenedik Veszprém és a régió múltja, jelene és elképzelt jövője is. A rendezők, művészek felidézik a régió gazdag kulturális kincseit, értékeit, mindezt megmutatva Európa-szerte.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Táncosokkal, zenészekkel és izgalmas vizuális megoldásokkal találkozhatnak most Veszprém belvárosának három helyszínén: az Óváros téren, a Kossuth utcán és a Várnál. A frisshirek.hu tudósítója is kint van a rendezvény helyszínein, és igazi karneváli hangulatról számolt be. Az élményiről később olvashatnak oldalunkon, addig gyönyörködjenek az általa készített videókban.

fotó: frisshirek.hu