2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -10o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Varga Judit: több mint hétszázezren töltötték ki az uniós szankciókról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 21:00
Varga Judit: több mint hétszázezren töltötték ki az uniós szankciókról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet
Több mint hétszázezren töltötték ki és küldték vissza eddig a nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette ki Varga Judit hétfőn Szombathelyen.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az igazságügyi miniszter a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjárás keretében tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a nemzeti konzultáció minden honfitársunk számára lehetővé teszi, hogy közvetlen módon megossza véleményét a magyar kormánnyal, elmondja, mit gondol az országunkat legközvetlenebbül érintő kérdésekről.

Hozzátette:

a nemzeti konzultációk rendszerét Nyugat-Európában még kevesen értik, ami elég furcsa, hiszen a demokrácia egyik legközvetlenebb eszköze, amely lehetővé teszi, hogy ne csak négyévente, a választások alkalmával kerüljön kapcsolatba a kormány a választókkal, hanem a nemzet sorsát értintő legfontosabb kérdésekben folyamatos legyen a párbeszéd.