2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Koltai Róbert: „nem szoktam magam gyászolni...”

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 16:35
Koltai Róbert: „nem szoktam magam gyászolni...”
Már beszélni és járni sem tudott, ezért meg kellett műteni Koltai Róbertet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról a Bors beszámolt, megműtötték Koltai Róbertet, aki hónapokkal ezelőtt még olyan komoly egészségügyi gonddal küzdött, hogy már beszélni is csak nehezen tudott.

Még menni sem tudtam, nagy baj volt

– vallotta be a FixTV Bóta Café című műsorában a Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki heteket töltött a kórházban. Mindenfélére gyanakodtak, Parkinson-kórt és jóindulatú daganatot is feltételeztek.

Arról most is beszélhetnék, mert elég jóindulatú… Ahogy megcsinálták ezt a shunt behelyezést – ami az agyvíznek az áramlását befolyásolja, ott volt valami gond –, másnap a betegtársaim megtapsoltak, mert már csak tiszteletből nem dobtam el a járókeretet

– emlékezett vissza a Koltai Róbert. Hozzátette, nem volt biztos, hogy sikerül a beavatkozás, de másnap már gyorsan is tudott menni.

Most sem olimpiai szinten mozgok, de egészen megváltozott a helyzet

– mondta a színész, aki otthon próbálja mozgásban tartani magát, de autót például az utóbbi időben már nem vezet.

Arra a kérdésre, félt-e attól, hogy ez az egészségügyi gond a karrierje vagy akár az élete végét is jelentheti, Koltai Róbert azt válaszolta:

nem szokta magát gyászolni, mindig bizalommal indul neki az újabb perceknek, óráknak.

Fotó: Facebook/Koltai Róbert oldala