2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -10o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 19:30
Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala
Elindult a Magyar Katolikus Egyház központi Instagram- és TikTok-oldala - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók, továbbá lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását az olvasóknak - írták.
Hozzátettek: bíznak abban, hogy ezeken a csatornákon közvetlenebb kommunikációra nyílik lehetőség.

A Magyar Katolikus Egyház közösségimédia-felületei a www.instagram.com/katolikus.official és a www.tiktok.com/@katolikus.official oldalon érhetők el.

@katolikus.official ~Rorate-szentmise~ A roráték hagyományosan pirkadat előtt kezdődnek a legtöbb magyarországi római katolikus templomban. A név a szentmise kezdőénekére utal: “Harmatozzatok egek onnan felülről”. A szentmiséket követően több helyen lehetőség van közös teázásra, reggelizésre. (A videó a 777 által szervezett rorátén készült.) #magyarkatolikusegyhaz #katolikusvagyok #advent #rorate #veniveniemmanuel ♬ eredeti hang - Magyar Katolikus Egyház