2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -8o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Balesetet okozott, később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban

frisshirek.hu, 2022. november 28. - 11:45
Balesetet okozott, később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban
Balesetet okozott, majd később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este a rendőrség honlapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrségi közlemény szerint vasárnap délután fél négy körül érkezett bejelentés arról, hogy Alsóörs külterületén a kerékpárúton egy futót elsodort egy autó, de a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök nem sokkal később Balatonalmádi káptalanfüredi vasútállomásánál intézkedés alá vonták a feltételezett elkövetőt. Az 55 éves budapesti férfi az intézkedés közben rosszul lett és összeesett. Újraélesztését a rendőrök azonnal megkezdték, majd a mentők folytatták, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni.

fotó: police.hu