2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -10o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Kamera rögzítette a bántalmazást

frisshirek.hu, 2022. november 16. - 10:45
Kamera rögzítette a bántalmazást
A Veszprémi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást egy 51 éves helyi férfival szemben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrségi információk szerint november 11-én kora délután Veszprémben, a Jutasi úton egy 51 éves férfi - előzetes szóváltást követően - a nyílt utcán bántalmazott egy 24 éves fiatalembert.

A bejelentésre kiérkező rendőrök megállapították a biztonsági kamerafelvételek megtekintésekor, hogy a középkorú veszprémi lakos egy alkalommal fejbe rúgta a mellette, ülő helyzetben étkező fiatalt, majd a sértettet otthagyva elment a helyszínről.

Az egyenruhások az 51 éves férfit elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt. A ellene megindított büntetőeljárásban kiderült, hogy a bántalmazó korábban is követett már el hasonló bűncselekményeket, amelyek miatt jelenleg is folyamatban van a nyomozás, ezért őt a rendőrök őrizetbe vették - írja a közlemény.

fotó: police.hu