2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -9o - -7o
Az ország 19 megyéjében

A 16 éves fiú még augusztusban tűnt el

frisshirek.hu, 2022. november 15. - 13:03
A 16 éves fiú még augusztusban tűnt el
A veszprémi rendőrség a lakosság segítségét kéri Kolompár Róbert eltűnése kapcsán.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kolompár Róbert eltűnése ügyében.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves fiú augusztus 31-én este bakonyszentkirályi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta nem tudnak róla - írta a police.hu.

Kolompár Róbert kb. 170 cm magas, átlagos testalkatú, világos bőrű, barna szemű, barna haját rövidre vágva viseli. Eltűnésekor fekete rövidnadrágot, fehér pólót és fekete cipőt viselt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kolompár Róbertet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon - közölte a veszprémi rendőrség közösségi oldala.

Fotó: Veszprém megyei rendőrség