2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -8o - -6o
Az ország 19 megyéjében

Kábítószert találtak a sofőrnél

frisshirek.hu, 2022. november 08. - 10:10
Kábítószert találtak a sofőrnél
A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 19 éves Tapolcához közeli településen élő férfit.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A járőrök november 5-ére virradó éjszaka Monoszló külterületén állítottak meg egy személygépkocsit. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült a kábítószer fogyasztásának gyanúja. A 19 éves férfi már a helyszínen elismerte, hogy nem sokkal az igazoltatás előtt marihuánás cigarettát szívott. A police.hu tudósítása során az egyenruhások a fiatal ruházatának átvizsgálása során az övtáskájában egy simítózáras tasakban növényi anyagmaradványokat találtak. 

A rendőrök a férfit ezután elállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás - írja a rendőrség.

Fotó: police.hu