2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -10o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Súlyos baleset történet vasárnap a 73-as főúton

frisshirek.hu, 2022. november 07. - 18:10
Súlyos baleset történet vasárnap a 73-as főúton
Személyautó és furgon ütközött a 73-as főúton, a felsőörsi elágazóhoz közeli szakaszon vasárnap délelőtt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Összeütközött egy személyautó és egy furgon tegnap a 73-as főút 11-es kilométerénél, Veszprém térségében. A két járműben összesen hárman utaztak, mindenki beszorult a roncsokba. A veszprémi hivatásos tűzoltók két feszítővágó segítségével szabadították ki őket. Egy embert mentőhelikopter, egyet pedig mentőautó szállított kórházba, a személyautó utasa a helyszínen életét vesztette.

Fotók:  Veszprém HTP

Összehordott hulladék égett Ajka külterületén, egy horgásztónál.  Mivel égetés a településen adott időszakban nem engedélyezett, ezért az ajkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral eloltották a több gócpontban égő növényi hulladékot, majd felhívták az égetést végző figyelmét a szabályok betartására. 

Vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi a 8-as főúton, a sólyi leágazásnál. A pétfürdői hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az autóban hárman ültek, ki tudtak szállni. A mentők megvizsgálták őket, közülük két embert kórházba szállítottak - írja a megyei katasztrófavédelem.