2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Veszprém: -8o - -7o
Az ország 19 megyéjében

Kedden sztrájkol a Volánbusz egyik szakszervezete, Veszprémben is kimaradnak járatok

frisshirek.hu, 2022. október 24. - 14:15
Kedden sztrájkol a Volánbusz egyik szakszervezete, Veszprémben is kimaradnak járatok
A Volánbusz Zrt. közleménye szerint október 25-én 14 és 16 óra között figyelmeztető sztrájkot tart az egyik szakszervezet, emiatt több vonalon is módosulhatnak a járatok.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Volánbusz Zrt. azonban ez idő alatt is biztosítja az elégséges szolgáltatásokat a jogszabályban foglaltaknak megfelelően, ennek érdekében több módosítást is életbe léptetnek.

Korlátozások lépnek érvénybe Veszprém megyében is, amelyek érintik a helyközi járatokat, de több helyi változás is lesz, többek között Ajkán, Pápán és Várpalotán is.

A nem közlekedő járatok részletes listáját itt olvashatják, valamint városonként is rákereshetnek, hogy mely járatokat érinti a sztrájk.

Kiemelt kép: illusztráció
Fotók: Volánbusz Zrt. menetrend táblázat