2023.03.27., hétfő - Emánuel
Veszprém: 7o - 7o
Az ország 19 megyéjében

Kormányszóvivő: a szankciók károkat okoznak a turizmusban

frisshirek.hu, 2022. október 08. - 12:00
Kormányszóvivő: a szankciók károkat okoznak a turizmusban
Az Oroszország elleni szankciók károkat okoznak az európai turizmusban – mondta Szenkirályi Alexandra kormányszóvivő szombaton a Facebookon közzétett videóban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Közölte:

a nemzeti konzultációban arról is feltesznek egy kérdést, hogy mit gondolnak a magyar emberek azokról a szankciókról, amelyek a turizmust sem kímélik

– számolt be róla az MTI.

A turizmus egyébként sincs könnyű helyzetben a járvány utáni időszakban, a beutazási korlátozások miatt jelentősen visszaesett az Oroszországból érkező turisták száma

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Mint mondta, az intézkedés Magyarországot is érinti, különösen annak figyelembe vételével, hogy a külföldről érkezők száma még mindig elmarad a járvány előtti szinttől.

Olyan ágazatról van szó, amely hazánkban több százezer embernek ad munkát.

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra oldala